abbyn%20pennut%20005-normal.jpg

Poika

abbyn%20pennut%20002-normal.jpg

Tyttö, jolla on oikeassa silmäluomessa musta silmämeikki. Vasemman silmän ympärillä mustaa reilummin.

Molemmat pennut ovat lähes kaksinkertaistaneet syntymäpainonsa. Vajaan viikon päästä pitäisi silmien aueta.. Ne näkevät unia :)

Olen ollut tänään taas ramppaamassa ja suunnistamassa jälkiä jälkikoettamme varten. Päivällä sain lähes valmiiksi yhden voittaja-luokan ja yhden avoimen luokan jäljen. Illalla lähdin suunnistamaan kolmatta kertaa aluetta, johon kartan mukaan pitäisi helposti jäljen saada. Mutta ei onnistu.. Liikaa ryteikköä ja suota :(. Ja Orm-perhana katosi pitkäksi toviksi, vaikka sen piti olla mun tuki ja turva vieraassa maastossa... Se ainakin sai liikuntaa.

Minulla oli illalla metsässä mukana myös engelsmanni Samuel. Ihanaa nähdä, miten koira nauttii. Vapaaksi en uskaltanut sitä päästää, mutta pitkä fleksikin salli sille mahdollisuuden ihmetellä metsää ja metsän hajuja :)

Tänään tuli hoitoon Sanin lapsenlapsi Sini ja Sinin ja Torin tytär Sonic. Ihanat tytöt :). Noita tytsyjä kun katselee, ihmettelee vaan tuota ulkoisen olemuksen periytymistä...Ei mitään logiikkaa... :(

Peltoluhdan Tuija lähetti minulle kuvan Oivasta (T-T Ujo Lentäjä). Ilmeisesti treenaavat jo seuraavaa vesiriistakoetta varten :)

Oiva_noutaa-normal.jpg