Ainakin oli vielä viime sunnuntaina, kun ajelimme Saaran ja vauvan kanssa Muurameen koiranäyttelyyn. Ilmojen haltija suosi meitä, sillä kyllä oli pienen vauvankin kanssa helppoa hyvässä säässä.
Saara toimi handlerina ja minä sain pitää sylissäni nukkuvaa pikkuneitiä.
Englannintuontimme Foxwarren Wallace eli Ed oli parsoneista kaikkein kaunein ja sai sertifikaatin. Olimme hieman yllättyneitä, mutta kovin iloisia. Hatti oli tuomarin mielestä ERInomainen, mutta ei sertifikaatin arvoinen.
Kiva reissu kaikenkaikkiaan. Ja Edin menestyksen takia ei tuntunut yhtään pahalta, vaikka kilometrejä kertyi tuostakin reissusta 661 :O.

Muurame%2008092013%20013-normal.jpg

Maanantaina olin agilitytreeneissä, tosin vain kuunteluoppilaana ja "palkkaajana", sillä mun polvi ei halua juosta :( . Toni Koutu treenasi Pavan kanssa ja myöskin Rincan äidin Hetan kanssa. Molemmat koirat laittoivat Tonin juoksemaan :). Ainakin niillä on intoa, vaikka ei vielä paljoa taitoa.

Näätän pennut täyttävät sunnuntaina 3 viikkoa. Nyt ne ovat alkaneet hieman painia ja purra toisiaan hampaattomilla suillaan. Ne on ihania <3.

agilitytreenit09092013%20054-normal.jpg

agilitytreenit09092013%20021-normal.jpg

Minulla on taas aika monta koiraa, sillä Marjun Hirmuisella on juoksu ja siitä syystä Arvo on jo ollut pari päivää täällä evakossa. Raivo vanhana konkarina ei vielä ole liikaa kiinnostunut Hirmuisesta, siksi se on vielä Marjulla.
Arvolta lähti eilen oikean etujalan uloimmainen kynsi irti, kun se hyppäsi autosta koirahäkin yläkerrasta alas. Kynsi jä kiinni auton takaluukun lukkopohjaan. Mahtoi sattua :(. verta tuli ainakin kovasti. "Erta tule, erta tulee, tyttö menee taivaaseen", sanoi entinenkin pikkutyttö, kun sai haavan sormeensa.
Koiravahvuuteen kuuluu vielä Arvon, Pavan, Ormin, Tirin, Samuelin, Sanin, Näätän ja pentujen lisäksi 2 hoitokoiraa.