Viime sunnuntaina olimme parsonien erikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä. Ei olisi yhtään tehnyt mieli lähteä, mutta pakkohan se oli. Ja loppujen lopuksi olikin ihan mukavaa. Oli niin kivaa seuraa ja koirillekin tuli menestystä.
Parhaiten kasvateistani pärjäsi Lolan ja Miloun poika Simo (T-T Sitä Jotakin). Simo oli paras juniori uros/11. Muita sijoittujia olivat Hirmuinen  AVK 3. SA/29 ja käyttöluokan nartut Telma ja Stara 2.ja 3. , molemmille myös SA:t.  
Näistä koirista muodostimme sitten kasvattajaluokan ja sehän olikin yllätyksekseni 2.ja KP!
Tässä kuva kasvattajaluokasta. Huom. handlereiden hienot paidat, jotka saivat tuomarinkin hymyilemään :)

erkkari2013%20167-normal.jpg

Menestystä tuli viikonloppuna myös agilityrintamalla, sillä Hetan ja Carloksen tytär Rinca teki Kirkkonummella 3 0-rataa ja Rincasta tuli Suomen Hyppyvalio! Samassa kisassa, missä Rinca voitti, tuli toiseksi Hirmuisen sisko Fanny (T-T Safiiri)!

Käyn maanantaisin Niina-Liina Linnan hallilla agilitytreeneissä. Polveni ei salli minun juosta, mutta Toni Koutu treenaa meidän Pavaa ja Rincan äitiä Hetaa! Uskon, että niissä molemmissa on potentiaalia menestykseen asti :)

Polvestani puheenollen, magneettitutkimuksen mukaan siinä on nivelkierukan repeämä, joka korjataan lähiaikoina. Jospa sitten voisi juosta :).

Sain rakkaan Valoni tyttären perheeltä viestin pitkästä aikaa. Luna täytti 10v ja tekee työtä lasten parissa. Se on perheen Dennis-vauvan luotettava hoitotäti. Tässä pari Sannan lähettämää kuvaa.IMG_1196-normal.jpg

IMG_0959-normal.jpg

Näätän pennut täyttävät sunnuntaina 7 viikkoa ja ovat ihan hurjia. Viisikko vetää rundia sisällä ja ulkona. Ne kiusaavat äitiään ja yrittävät mokomat uhitella. Vielä toistaiseksi ne kunnioittavat muita aikuisia. On liikuttavaa nähdä, miten isäkoira-Samuel sietää niitä ja miten nuori Pava leikittää niitä.
Pennut ovat olleet jo useita kertoja autoajelulla. Tänään ne pääsivät metsälenkille entisen kotini pihapiiriin Inkoossa. Että niillä oli hauskaa:).