toiset ei :(. Minutkin oli kutsuttu tänä iltana häihin, mutta kaamea kankkunen... ei vaineskaan, vaan kaamea flunssa iski. Tällä hetkelläon  pahinta lähes äänettömyys. Puhe tule jonkinlaisena korinana ja hetken päästä ei edes niin... Mutta koirat tykkää.
Yskäpuuskat ovat myös aika mielenkiintoisia. Pallea tuntuu samalta kuin olisi vetänyt Pilateksessa "satasia" pitkän tovin. Välillä yskä loppuu vasta, kun oksennus tulee... Että ihan kiva!

Mutta aika ei kyllä käy pitkäksi. Minulla on tällä hetkellä 15 aikuista koiraa ja 9 pentua. Jotta hääpari saa viettää tärkeää juhlapäivää rauhassa, lupasin ottaa hoitoon heidän 5 koiraansa. Jotta tyttäreni pääsi ystävättärensä häihin ilman huolta koirista, tulivat myös Marjun koirat tänne hoitoon. Sitten hoidossa on 1 mäyräkoira, jonka perhe nauttii auringon lämmöstä ulkomailla. Omia koiria on 5 ja sitten on nuo 2 synnyttänyttä narttua.
Ihan hyvin on hoitokoirien kanssa mennyt ja kivoja tyyppejä ne on. Mietinkin, että jos haluaa pitää useampia koiria, niin miksi pitääkään valita terriereitä. Olisi niitä helpompiakin rotuja, esim. noita "klaineja"!

Tällä viikolla on ollut paljon ohjelmaa muutenkin. Maanantaina oli Pavan agilitytreenit Espoossa. Tiistaina olin Ormin kasvattajan Leenan kanssa rakentamassa standia Wanhassa Satamassa Hesassa naisten joulumyyjäisiin. Keskiviikkona tuli Hirmuisen pentujen isäkoira emäntänsä Kirstin kanssa kanssamme lenkille ja tietysti myös ihastelemaan pentuja. Torstaina olin koko päivän tekemässä siivoustyötä ja perjantaina olin koko päivän myymässä Bää-tuotteen tuotteita siellä joulumyyjäisissä. Tänään olen sitten vani kuskannut Marjun Karjalohjalle kirkkoon ja hoitanut koiralaumaa :).
Sunnuntaina meillä on eläinlääkäripäivä. Sani joutuu luopumaan yhdestä risasta poskihampaasta. Toivottavasti tuo yli 13-vuotias kestää rauhoituksen!

Tässä pari kuvaa helposta tavasta pitää koirien päät "kunnossa"!

pienet_juoksee-normal.jpg

IMG_3927-normal.jpg