Oton (Tupla-Täplän Nero) ja Näätän (T-T Täydellä Sydämellä) pennut syntyivät 7.3. aamulla klo 6-8. Pennut syntyivät tosi helposti, sillä minä nukuin kun Näätä synnytti 4 pentua sänkyni jalkopäässä. Mahdoin olla väsynyt, sillä yleensä herään kyllä pieneenkin tassutteluun :O. Viides pentu syntyi sitten oikeaoppisesti pentulaatikossa :).
Synnytys meni helposti ja niin on mennyt myös ensimmäiset kolme viikkoa pentujen ja emän kanssa. Näätä on hoitanut pennut todella rauhallisesti ja hyvin. Minä olen vain ruokkinut äitikoiraa.
Äitikoira on kyllä ollut ruuanhankinnassa itsekin aika omatoiminen. Yhtenä päivänä poissaollessani se oli kiivennyt pentuportin yli ja käynyt syömässä hellalla jäähtymässä olleen keitetyn lampaan maksan. Kun tulin kotiin, oli maksasta jäljellä vain muutama murunen ja äitikoiran maha oli kuin pallo. Vaikka se oli tehnyt aikamoisen kakkaläjänkin lattialle. Ahneella on kakkanen loppu :)
Toisen kerran se kävi syömässä työpöydältä kahdelletoista koiralle aamumurojen päälle tarkoitetut kananlihat. Kyllä se sen jälkeen poti aikamoisia ilmavaivoja :). Omatoiminen tytteli!

Nyt ovat pennut alkaneet leikkiä ja painia keskenään. Tosin ne nukkuvat vielä paljon. Mutta ehtivät kyllä myös tekemään tarpeitaan paljon ja tiheästi :(. Äitikoira ei enää halua niiden jätöksiä syödä, joten nyt alkaa minua työllistävä vaihe. Ja paras tuliainen on sanomalehdet! :)

Pentuja siis syntyi 4 poikaa ja 1 tyttö. Kaksi pojista etsii vielä omaa rakastavaa kotia.

Kuvia pennuista.. No, en saa niitä jostain syystä lisättyä :(