Meidän Luigi-vaari, Suuri Seikkailija, täytti elokuun viimeinen päivä 12 vuotta. HipHip Huraa!

Kuvassa Luigilla vähän arpia metsästyssessiosta. Kaverina vieressä Lantti, jolla vielä 2 vuotta sitten oli molemmat silmät.
Lantilta poistettiin vasen silmä linssiluksaation takia toukokuussa. Lantilla todettiin linssiluksaatio reilu kolme vuotta sitten Lantin ollessa 5 vuotias. Tähän kevääseen asti sairaus oli Lantilla oireeton. Nyt sitten keväällä Lantilla alkoi selvästi olla kipuja vasemmassa silmässä aina ajoittain. Eläinlääkärin kanssa tehdyn päätöksen mukaan poistettiin Lantilta koko vasen silmä. Silmän poiston jälkeen Lantti on voinut hyvin. Se on oikein iloinen ja onnellinen pieni koira. Lantti on saanut harkata agilitya ja Marju uhkasi ilmoittaa sen vielä kisoihinkin:). Nyt hieman jännittää kuinka kauan oikea silmä pysyy oireettomana. Toivottavasti pitkään:),

Tässä kuvassa on tänään luokseni hoitoon tullut Iitan poika Wäiski. Wäiskin omat ihmiset lähtivät pitkälle lomalle Brasiliaan. Wäiski on nyt lähes kolme vuotta vanhempi kuin kuvaa otettaessa:), mutta yhtä suloinen se on edelleenkin:).