Telman totaali-kakarat  Varjo, Patton, Presso ja Näätä viettävät tänään 1-vuotissynttäreitään! Lämpimät onnittelut koko porukalle !  Näätä vietti synttäreitään uimalla, uimalla ja uimalla . On se hassu tyttö.

Synttäripäivästä huolimatta jouduin tänään käyttämään Luigi-vaarin eläinlääkärissä. Luigilla on leuan alla, lapojen edessä ja reisien takana imusolmukkeet kovasti suuret. Imusolmukkeista otettiin ohutneula- näytteet ja lähetettiin patologille tutkittavaksi. Lisäksi otettiin verinäyte. Vastauksia saan odotella ensi viikon alkuun.
Luigi on kuitenkin kovasti pirteä ja ruoka maistuu.

Liekö kova helle ja ukkoskuurot ovat koetelleet koirien hermoja. Tänään tapahtui nim. kolme erillistä tyhmää yhteenottoa pihallani. Enpä olisi kuuna kullanvalkeana uskonut. Mutta vannomatta paras- ja pakko on uskoa mitä vaan, kun on elävistä eläimistä kyse.
Puhuin puhelimessa ja olin koirahoitolan sisällä kaivamassa pakastimesta koirille ruokaa. Pihalta alkoi kuulua rähinää. Säntäsin ulos ja Marjun pikku-Arvo makasi selällään maassa ja Rocky ja Näätä härkkivät sitä, Rocky ihan oikealla taistelumielellä. Nappasin Rockyn niskanahasta kiinni ja heitin sen pöpelikköön. Se riita loppui siihen.
Ihmettelin kun kuitenkin ärinä jatkui. Vähän matkan päässä oli Kiihko Raivon kimpussa. Kiihko lopetti heti kun karjaisin. Ja säntäsi pakoon pihan perälle, ja viisasta olikin...
Tutkin sitten koirien vammoja. Arvolla oli pienen pieni naarmu rintakehässä mahan alla. Raivoa oli Kiihko ehtinyt napata oikeasta etusesta, niin että siinä on kulmahampaan jälki. Ja kovasti kipeä se jalka näytti illalla olevan. Suihkutin sitä ja putsasin Betadinella, mutta saa nähdä tulehtuuko. Se on kumma, miten supin puremat paranee yleensä aina ilman antibioottia, mutta lähes aina koiran puremat vaativat antibioottikuurin .

Ja eihän tämä riemu vielä tähän loppunut. Olin antamassa koirille ruokaa. Hoitolassa odottivat jo annostaan Kiihko ja Rocky. Huusin Torinkin pihalta syömään. Tiri, joka oli jo saanut ruokansa, norkoili hoitolan oviaukossa ja kuvitteli kai saavansa vielä uuden satsin.  Se puolusti muka ruokia ja  hyökkäsi sisälle tulevan Torin kimppuun ja yllätetty Torhan vastasi.. Siinä ne sitten kiroilivat toisilleen hetken, kunnes minä kiroilin niille. Hitsi, että otti päähän!

Loppupäivä on kuitenkin mennyt rauhallisesti ja kun Marju tuli hakemaan omat koiransa pois, saimme vielä leikattua koko lauman kynnet... ja se oli niin mukavaa, että Sanikin yritti ainakin 10 kertaa päästä uudelleen manikyyriin.