Kävin tänään pentujen kanssa Saaran luona kylässä. Minun (Rincan) pennut ovat 7-viikkoisia ja Saaran (Hatin) pennut 6-viikkoisia. Siellä ne kaikki 9 peuhasivat sulassa sovussa. Rincan pennut ovat vain paljon pullukampia kuin Hatin pennut, ja uskallan ehkä sanoa, että myös rauhallisempia. Hatin pennut syövät vieläkin lähes emän maitoa, kun Rincan pennut ovat jo ainakin reiulun viikon syöneet neljä kiinteää ateriaa päivässä.
Isotissi-Hatti tissittää noita pentujaan 6 kertaa vrk:ssa :)- ja syö edelleenkin niiden kakat. Oikea kanaemo:)!
Sirutin pennut ja samalla vietettiin kaikkien ristiäisiä. Yritimme saada pennuista poseerauskuvia Saaran kameralla. Odotan, että saisin nähdä kuvat.
Oli meillä joukossa aikuisiakin koiria 6 kpl. Hatilla ja Näätällä on joku ihme suhde, kun ne tulee niin hyvin toimeen. Rockylla oli jännä päivä, kun sen piti haukkua aidan takaa naapurin labbista ja irlannin susikoiria. Erehtyi, ressukka, hyppäämään aidan yli. Ei poika osannut kauempaa arvioida kaverien kokoa. Selvästi mietti Rocky, että mitenkä tästä nyt selviää kasvojaan menettämättä, kun vuoren kokoinen irlis lähestyi:). Onneksi Saara riensi hätiin aukaisemaan Rockylle pakotiereitin eli portin.
Marjun Hirmuisella on juoksun toinen viikko menossa. Eka viikko meni oikein loistavasti ilman poikien sydänsuruja. Nyt sitten oli pakko erottaa tytöt ja pojat toisistaan. Arvo ja Raivo ovat siis minulla hoidossa.
Arvo on aika epeli. Se hyppää ketterästi kuin kissa aidan yli. Ja samoin se hyppää myös takaisin. Kunhan muut vaan eivät ota oppia.

Twister%20ja%20Hirmu2013-normal.jpg

Twister ja Hirmu. Terrierin innolla eteenpäin. Ei haittaa edes varvas, josta lähti kynsi.