IMG_1889-normal.jpg

On todella haastavaa olla metsälenkillä vanhan koiran kanssa. Sani täyttää kesäkuussa 14 ja se on aika lailla "ankkalinnalainen", ainakin ajoittain. Sanin kuulo on huonontunut lyhyessä ajassa. Kotona se saattaa nukkua umpiunessa eikä ragoi paljon mihinkään, kunnes se yhtäkkiä havahtuu johonkin ääneen ja aloittaa hirmuisen haukunnan.
Metsässä tuo huono kuulo aiheuttaa suuren ongelman. Tänäänkin lenkillä Sani mennä jolkotti tukkitietä ja kun poistuin tieltä, se ei huomannut mitään, vaan jatkoi samaa jolkotusta. Ei auttanut huuto eikä vinkulelun vingutus. Oli pakko juosta se kiinni ja tönäistä sitä.
Metsässä on koko ajan pidettävä sitä silmällä, sillä se jää hyvin herkästi haistelemaan jotain ruohpotuppua pitkäksi aikaa. Sitten se lähtee muka perääni ja porhaltaa ohi parin metrin päästä.
Tänään taas päätin, että en enää ikinä ota sitä mukaani, ainakaan ilman hihnaa. Mutta kun se niin nauttii metsässä olosta. Häntä on tomerasti pystyssä ja välillä se spurttaa lujaa toisten koirien perään :).

Kasvattini Blanka etsii jo toisen kerran uutta kotia. Ensimmäisen kerran se vaihtoi kotia alle vuoden ikäisenä, koska se tappeli perheen vanhemman koiran kanssa.
Nyt Blanka on ollut vuoden perheessä, jossa on kolme kouluikäistä tyttöä ja hurjasti tyttöjen kavereita. Oman perheen lasten kanssa Blankalla menee hyvin, mutta se on yrittänyt näykkäistä perheen luona käyviä pienempiä lapsivieraita.
Perheen äiti käy vuorotöissä ja Blanka on hyvin paljon lasten vastuulla. Huoli pienistä vierailijoista on syynä Blankasta luopumiseen.
Blanka on käynyt perheen tytön kanssa agilityn alkeiskurssin ja kouluttajan kertoman mukaan se on vaikuttanut oikein lupaavalta ja innokkaalta.
Blanka tulee nyt luokseni ja toivon, että sille löytyisi koirakokemusta omaava, harrastava koti.
Lisätietoja minulta puh. 0445274969.