Klo 1.53. Tulin hetki sitten taas ajelemasta ympäri kyliä. Ajattelin, että nyt kun pakkanen on laskenut, koirat ovat lähteneet etsimään ruokaa. Satelee pikkuhiljaa lunta. Koiraeläimien jälkiä näkyi jonkin verran, mutta ei mitään ihan tuoretta.
Päivällä laajensin etsintäaluetta ja jaoin lisää ilmoituksia. Ei minkään valtakunnan havaintoa mistään.

Välillä olen niin katkera niille koirille, että oksat pois. Minkälaiseen kurimukseen ne ovat minut laittaneet? Välillä meinaan pakahtua kuoliaaksi, kun ajattelen niiden kaikkia mahdollisia kärsimyksiä. 
Jos Jumala on olemassa, niin mistäköhän hän minua rankaisee? Vai rankaiseeko koiria?  Eeli, Eeli, lama sabaktani tai jotain sinnepäin.

Eilen päivällä olivat Eki ja Tuija Peltoluhta ajelemassa ympäri kyliä ja etsimässä. Ei havaintoja.
Illalla olivat  Nu-Pun koiraklubista Elina  ja Hanna auton ja yökiikareiden kanssa liikkeellä. Kyllähän heillä varmasti olisi launatai-iltana ollut muutakin tekemistä:). 

Ei voi olla, että kukaan ei ole nähnyt viikkoon edes hännänpäätä noista karkulaisista. Nyt  voin vaikka uskoa, että ne ovat paleltuneet kuoliaaksi:(

Yritän käydä nukkumaan. Vaikka nukkuminenkin ahdistaa, sillä näin viime yönä jotain ihme murhaunta, joka sitten vielä tänä iltana pikkunokosilla jatkui...