Meidän uusi vuosi alkoi siitä mihin vanha loppui. Eli koiria tulee ja menee:).
Tor lähti Helsingin kotiinsa ja Hetan poika Dino tuli talvilomalle..
Hirmuisen juoksu loppui (onneksi!). Mirri ,5 kk, on aikamoisen varhaiskypsä ja se oli vähän turhan kiinnostunut Hirmuisesta!

Joulun jälkeisenä maanantaina oli LÄGIn mestaruuskisat. Minä lähdin Sanin kanssa puolustamaan viime vuoden kilpailevien minien mestaruuttaamme. Pääsimme kuitenkin vasta kolmansiksi, sillä tyttäreni otti Raivon kanssa voiton ja tuli Tirin kanssa toiseksi :).
Marju myös voitti Ormin kanssa maksien mestaruuden. Minä yritin Kiihkon kanssa parhaani kamppailussa medien mestaruudesta, mutta saimme hylyn, kuten saivat ensimmäisellä kierroksella kaikki medit. Toisella kierroksella 1 koirakko sai tuloksen ja otti voiton. Kaikille muille taas hylky.
Medimöllien mestaruus meni Raivon pojalle Tintinille ja Hannalle. Tuolla koirakolla oli siivet selässä :O, hurjaa menoa! Marju tuli tuossa luokassa Torin kanssa kolmanneksi. Minimölleissä Neela sijoittui Lillanin kanssa kolmanneksi.
Eli meillä ja parsoneilla meni hyvin. Täytyy kyllä myöntää, että aika monta kilpakumppania oli joululomalla, joten se vähän helpotti meidän sijoittumistamme:).
Tässä kuva vanhuksistamme lenkillä vuoden ensimmäisenä päivänä. Lanttikin on vielä porukassa mukana. Vähän myöhemmin se eksyi polulta eikä osannut  tielle ennenkuin kävin sen hakemassa. Eli ei se näe, vaikka välillä niin luulenkin.