Niin vähän on lunta, että voisi mennä vetämään verisellä sienellä jälkiä maastoon ...Mutta se saa nyt vähän odottaa.

Kävin katsomassa "lainalapsen" kanssa Helsingissä Hartwall-areenalla Appasionaattaa. Otin yhden valokuvankin Vilhelmiinan pyynnöstä. Kuvassa oli moottoripyörä ja se piti lähettää hänen pikkuveljelleen :). Show oli kyllä hieno!

Kävin myös pienellä lomareissulla Saarenmaalla. Askeleita tuolla reissulla tuli aivan liian vähän, mutta kaloreita puolestaan aivan liian paljon:). Ihana, rentouttava loma hyvässä seurassa.

Näätän tyttö Minttu oli muutaman päivän hoidossa. Ihana, kiltti, hyväkäytöksinen pentu:). Yllättävästi isänsä näköinen, mutta äitinsä kokoinen. Toivottavasti ei kasva enää.

retun%20vierailu%20008-normal.jpg

Näätä laskee sataan, jotta Minttu ehtii piiloon!

Lämpimän sään takia pystyimme jo aloittamaan treenit keinoluolilla. Mukana oli monta nuorta ensikertalaista koiraa ja monta hyvää sellaista! Upeeta!

Marju oli viikonloppuna Latviassa kahdessä näyttelyssä. Tuliaisina Raivolle 2 veteraani-sertiä. Lauantaina Raivo oli lisäksi rotunsa paras :). Hirmuinen sai molempina päivinä sertit ja oli vastakkaisen sukupuolen paras ja siitä tuli sitten myös Latvian valio:). Staran poika Pokka sai lauantaina EH:n, mutta sunnuntaina sertin ja rotunsa parhaan arvon. Niin ne vaan tuomarit tykkää erilaisista koirista :)
Sunnuntain vietimme LUME-kokeessa Tammisaaressa. Ensin oli koevuorossa Pavan veli Elliot, joka tarkasti 10 luolaa, eikä riistaa löytynyt. Sille siis LUME-. Pavalle järjestyi luola Saukkolasta. Pavallekin LUME-, sillä keskeytin kokeen. Luolassa ilmeisesti mäyrä, jonka Pava löysi, mutta sitten kadotti. Eikä sitten löytänyt sitä enää, vaikka haki sinnikkäästi.
Yritetään toki uudelleen, jos ei tänä keväänä, niin sitten ensi syksynä.

Pava on kyllä niin hieno ja rakas. Olin eilen sen kanssa lenkillä niin että meillä oli mukana engelsmanni-Tigi, 2v uros.  Tigi yritti vähän haastaa Pavaa, mutta eihän Pava viitsi sellaisesta provosoitua. Alkujäykistelyn jälkeen molemmat pojat juoksivat peräkanaa ja pissailivat toistensa pissojen päälle.

Tänään kävi pikaisella visiitillä Hirmun ja Junnun poika Retu. Ihana, reipas vesseli. Vesseli, joka liikkuu kuin unelma!!

retun%20vierailu%20040-normal.jpg

retun%20vierailu%20088-normal.jpg