Tänään en ole muuttoaikeissa. Itseasiassa jo viime yönä kun kävin peiton alle ja 4 koiraa käpertyi kylkiäni vasten, tunsin itseni aika onnelliseksi :).

Toki taas tänäänkin imuroidessani autosta koirankarvoja ja hiekkaa, pestessäni hoitolan lattioilta pentujen kakkajälkiä, ladatessani pyykinpesukoneeseen koirien patjoja, pestessäni 2 mattoa, jynssätessäni koiran muovista häkkiä ja keittäessäni isoa kattilallista Yrjölän puuroa- toki silloinkin mietin, että onko tässä mitään mieltä!

Tältä päiväni näyttää

Päivällä kävin koirien kanssa hakemassa postin. Mukana oli 4 aikuista ja pennut. Oikaisin metsän läpi. Kaikki koirat tietysti vapaana ja ei yhtään hihnaa edes matkassa. No, ei niistä olisi kauheasti ollut hyötyäkään. Aikuiset ryysivät kovalla haukunnalla säikäyttämään sienestäjä-tädin (mitäs oli MEIDÄN metsässä) . Ja minua hävetti. Pennut luulivat, että täti kykki tarkoituksella heitä lellutellakseen. Pennut pomppivat iloisena tädin jalkoja vasten ja sienikorikin sai kyytiä. Päästiin sitten postilaatikolle ja lähdettiin kotia kohti toista kautta, jotta täti saisi olla rauhassa. Ja eikös siellä ollut toinen täti, joka epäuskoisena laski koirien lukumäärää. Voi näitä aikoja.
Tuli vain mieleen, että koirille ehkä pitäisi lavastaa sinne metsään noita sienestäjiä roppakaupalla. Ehkä ne sitten tottuisivat niin, ettei tarvisi niin kauheasti haukkua:).

Wilma Siitosen Elvi tuli tänään hoitoon. Elppu pelppu oli heti kuin kotonaan, sillä Elvi on viettänyt useamman "loman" meillä.

Pennut ovat viettäneet lähes koko päivän ulkona. Tänään niillä oli kaivuupäivä. Ne ovat urakalla kaivaneet itseään suurempia kuoppia pihaan. Illalla kaikki koirat  saivat puolikkaan siankorvan. Hyvin nuo pennut saivat omat herkkunsa syötyä, vaikka ahmatit Luigi ja Sani vahtivat koko ajan vieressä, josko saisivat pennun herkun napattua. Saksanpoika Bulli eli Mirri tai KasiMirri keksi sen jälkeen kivan leikin. Se seisoi etujalat vesikupissa ja läikytti vettä ympäri lattiaa. Sillä aikaa Pusu eli Näätä nukkui tyytyväisenä sylissäni telkkaa katsellessani.

On nuo koirat kuitenkin aika ihania. Kuten tämä veijari tässä. Kuvassa on Hirmuisen veli Nyxi vauvana. Kuvan lähetti Ella Nordström.