sillä tänään viettää synttäreitään poikani Jarkko :). Sinä päivänä, kun hän syntyi, oli lämmintä ja aurinkoista. Lumi oli lähes sulanut ja krookukset kukkivat.

8 vuotta sitten syntyivät Valon ja Lassen lapset. Onnittelut Otto, Sera, Alma, Ilona ja Poju!

Pennut ovat nyt 4-viikkoisia, aivan ihania palleroita. Ne haluavat laajentaa aluettaan pentulaatikon ulkopuolelle. Eilen illalla ne tekivät suuren seikkailun olohuoneeseen :). Pennut syövät jo 3 ateriaa päivässä kiinteää ruokaa. Toki ne vielä tissittelevätkin, mutta pelkkä tissi ei enää riitä.
Rinca-äiti on tosi nätisti hoitanut pentujaan, mutta nyt sekin haluaa selvästi päästä vähän elämään muutakin elämää kuin vain imettäjän- roolia. Se lähtee aivan innoissaan mukaan lenkille.

Rincan%20pennut%20035-normal.jpg

Kaksikko yrittää pois pentulaatikosta.

Minä olen tällä viikolla saaneet ison tukun rahaa uppoamaan koirien eläinlääkärikuluihin. Tirin nenäontelot tähystettiin, sillä Tirillä on ollut nyt lähes vuoden nuha, joka aiheuttaa paksun liman erittymistä oikeasta sieraimesta. Vaivaa on yritetty hoitaa antibiooteilla, mutta laihoin tuloksin. Tähystyksen lisäksi otettiin rtg-kuvat yläleuasta, koepaloja sieraimesta ja laboratoriokokeita. Ja lysti maksoi yli 700 euroa. Nyt odotellaan patologin vastauksia koepaloista ja syötetään entistä laajakirjoisempaa antibioottia.
Tiri ei ollut toimepiteestä moksiskaan, mitä nyt aivasteli verta ensimmäisen vuorokauden.

Pava oli myös lääkärissä, sillä se menetti metsästyksessä yhden etuhampaistaan ja toinen etuhammas katkesi, niin että juurikanava jäi auki. Se hammas sitten poistettiin.
Pava on kyllä kulta ja monilahjakkuus. Se on hyvä pienpetopyynnissä, jäljestyksessä ja agilityssa- ja ihan vain kainaloisena kanasenakin :). Loisto tyyppi:)

Minulla on niin kova ikävä Zoraa ja tietysti Kiihkoakin. Odotan nyt kovasti Zoran tyttären Irkun juoksua. Toivottavasti saisin Irkusta itselleni ihanan narttupennun:)!