Nuo Telman kaksi tyttöä, jotka vielä ovat täällä ilonani, ovat aika mahtavia. Olimme tänään metsälenkillä. Mukana oli koko oma laumani. Kyllä nuo pennut jaksavat spurttailla. Niillä ei ollut mitään ongelmia pysyä perässä.Minähän se itseasiassa perää pidin :).
Metsälenkin jälkeen pakkasin kaikki koirat autoon, myöskin hoitokoirat Tintinin ja Neelan, ja menimme kauppareissulle.
Sen jälkeen lastasin pihalta puita puuvajaan. Ja pennut olivat tietysti puuhassa mukana. Ne kaivoivat kuoppia ja peuhasivat puuvajan alla. Nyt tytöt ovatkin sitten koko illan vetäneet sikeitä sohvalla Lantin kainalossa. Ja kun minä käyn nukkumaan, ne tietysti virkistyvät ja haluavat seurustella :O !

Laumassa on taas tapahtunut hieman muutoksia. Wäiski lähti eilen omaan kotiinsa. Torstai-perjantai välisen yön olin töissä. Lillan toi perjantaiaamuna klo 5 Tintinin ja Neelan autooni sairaalan parkkipaikalle. Ne ovat luonani kunnes Lillan palaa tiistaina Saksasta pennunhakureissulta. Kyllä nuo kaksi on rauhallisia ja tasapainoisia. Nyt ymmärrän, miksi Lillan ei ole raaskinut antaa Tintiniä minulle hoitoon. Siinä on riskinä, että en raaski antaa sitä takaisin :O!
Tässä kuva Tintinistä