IMG_1530-normal.jpg

Kuva ei ole niin hyvä kuin tunnelma luonnossa on :)

Pennut tulevat torstaina kolmeviikkoisiksi. Tänään minun oli pakko siirtää ne turvallisesta muovisängystä pentuaitaukseen, sillä joka päivä joku on tullut yli pentukaukalon reunojen ja makaa sitten paljaalla lattialla surkeasti itkien. Ja Rincahan ei niitä takaisin sänkyyn nosta. Odottaa, että ihminen passaa ja tekee.
Tänään olin reilut 6 tuntia poissa kotoa. Kun tulin takaisin, oli pentulaatikossa vain 3 pentua. Neljättä ei nopealla silmäilyllä näkynyt missään. Vihdoin näin sen. Se nukkui tyytyväisenä lampaantaljalla Rincan kankaisessa häkissä. Miten se on sinne päässyt, on täysi arvoitus :)
Viime viikon perjantaina olimme Tammisaaressa supijahdissa. Pavan sisko  Ellen, joka oli ekaa kertaa luolassa, sai kaksi supia. Näätälle ja Pavalle ei sitten riistaa löytynytkään. Päivä oli kuitenkin mukava ja Lillan taas niin ehtoisa emäntä. Kiitos :)!
Lauantaina kävin Tammisaaressa siruttamassa 6 bordercollien pentua. Oli mukava jutella pitkänlinjan koiraharrastajan kanssa.
Sunnuntaina oli parsonyhdistyksen vuosikokous ja minut valittiin hallituksen jäseneksi.
Maanantaina kävin siruttamassa 7 lapinkoiran pentua.
Tiistaina eli tänään olin ensin siivoamassa ja sen jälkeen poikkesin Inkooseen koirien kanssa lumikenkälenkille. Lunta oli paljon, koirat saivat oikein kunnolla reisitreeniä. Ja niin kai minäkin :)