IMG_0920-normal.jpg

Twisterillä ainakin on kuuma:). Twister on oikeastaan saanut uuden nimen. Se on meidän Forrest Camp ! Se juoksee, juoksee, juoksee...

Tänään Eukanuba Summer Show`ssa oli myös aika lämmin. Useamman kerran kuulutettiin eläinlääkäriä paikalle, kun joku koirista oli saanut lämpöhalvauksen.
Meillä meni näyttelyssä hyvin. Mirri oli PU1, VSP ja sai sertin, cacibin ja siitä tuli myös Suomen Muotovalio. Hatti oli PN4 ja sai vara-sertin, vaikka se ei ollenkaan olisi jaksanut/halunnut liikkua. Mutta varjelkoon, jos olisi pitänyt lähteä vaikka rottajahtiin, olisi kyllä liikettä löytynyt:).
Pava sai EH:n ja siitä olen oikein onnellinen. Harrastuksia varten pitää näyttelytulos olla ja EH on erittäin hyvä :).  Nyt meidän ei enää tarvi mennä näyttelyyn, vaikka helpompaa esitettävää tuskin löytyy. Pavalla oli ilmiselvästi ihan kivaa siellä kehässä. Häntä heilui koko ajan :)
Hirmu sai taas ERIn, tällä kertaa ilman SA:ta. Hirmulla on selkä jumissa, sillä seisoessa se veti koko ajan takajalat kropan alle.
Kiitos Saaralle Mirrin ja Hatin esittämisestä! Onneksi minun ei tarvinnut ryhtyä kätilön hommiin näyttelypaikalla.

IMG_0914-normal.jpg

Pavalle käy laji kuin laji :)

Pennut ovat alkaneet vähän nahistella keskenään. Ne osaavat mennä patjaltaan pissalle paperin päälle (lähes aina). Ne on aika ihania!