Facebook on tullut blogin tilalle :( . Tosi tyhmää, mutta niin totta. Faceen on niin helppo lisätä kuva ja lyhyesti kertoa kuulumiset...

Mutta aloitanpa kuulumiset nyt täällä tuoreimmasta päästä:

Hirmuisen ja Tigin pennut syntyivät 6.11. Synnytys meni helposti ja 3 poikaa ja 4 tyttöä tuhisee (no, nyt alkavat kyllä jo viipeltää) pentulaatikossa. Kahden pojan painot eivät meinanneet alussa nousta, sillä isot "mörssäritytöt" työnsivät nuo pienimmät aina pois tissiltä. Kauhistuttavaa, mutta niin totta, että luonnossa nuo pienet olisivat varmastikin kuolleet. Mutta me emme halunneet antaa niin helposti periksi, sillä pennuissa ei ollut mitään näkyvää vikaa. Viikon verran niitä nosteltiin tissille ja siitähän nuo ovat virkistyneet ja kasvaneet. Kiitos ystävälleni Annelille, joka vietti useamman päivän pentulaatikon äärellä ja auttoi varsinkin sitä kaikkein pienintä pysymään tissillä. Yritimme toki antaa pennuille vastikettakin, mutta sen ne sylkivät pois!
Nyt tuo seitsemän kopla syö jo  jauhelihaa. No, muut maistelevat, mutta se kaikkein pienin ahmii. Ja arvannette minkä näköinen se on ruokailun lopussa. Päätä ja kainaloita myöten jauhelihassa, sillä se menee kuppiin keskelle seisomaan, että varmaan saa ruokaa.
Pennuista vielä 1 uros ja 1 narttu etsivät kotia.

Kasvattini Blanka, jolle keväällä kaipasin kotia, on löytänyt oman ihmisensä! Terveisiä vain Sirkalle ja Blankalle. Molemmat ovat kuulemma toisiinsa tyytyväisiä :).
Nyt kaipaisivat rakastavaa kotia:
Presso, 4v kastroitu uros. Käyttövalio luolilta, kaksi kertaa vasta päästy käytännön metsästyshommiin, mutta toimii hyvin, 4 supia saatu. Presso on myös erittäin lupaava, innokas agilitykoira. Sopii hyvin perheeseen, jossa ei ole muita koiria eikä lapsia.
Twister, 3v narttu sijoitukseen. Tullut 2 vuotta sitten USA:sta. Kiltti, mutta aktiivinen. Twisterillä on tarkoitus teettää pentue puolen vuoden päästä, mutta se tarvisi kodin, jossa sille olisi aikaa. Minulla vain on yksinkertaisesti liikaa koiria.
Hencca-Maucca-Kettu, 6kk, uros sijoitukseen/ osa-omistukseen. Kettu tuli Suomeen lokakuussa ihan jalostuskäyttöön. Ihanan rauhallinen nuori mies, joka myös tarvitsee oman perheen.
Smilla, pentu, joka tulee Saksasta kuun puolivälissä. Tarvitsee sijoituskodin.

Jos joku näistä koirista kiinnostaa, soita 044 5274969 ja kysy lisää :)

Nyt täytyy lähtä lauman tarpeita tyydyttämään = ulkoilua ja ruokaa ja siivousta! Yritän mahd.pian saada kuvia liitettyä.