Tänään ei ollut  yhtä huono päivä kuin eilen. Eilen meni aamusta lähtien kaikki pieleen. Yksi isompi juttu ja monta pientä harmittavaa asiaa. Valutin mm. voisulaa vastapestyille sohvatyynynpäällisille. Rocky varasti terassin pöydältä kastelukannun ja roiski siinä olleen lannoitusveden ympäri terassia, pöytää ja tuolin pehmusteita. Sen jälkeen se juoksi kastelukannu suussa laiturille ja tiputti kannun lampeen. Kiihko kävi lenkillä pyörimässä löysissä hirven pa.......sa. Isoin harmi oli, kun ajoin autolla Sanin yli :(. Sanille ei kyllä käynyt kuinkaan, se vain säikähti, ja niin säikähdin minäkin.  Näätä, Rocky ja Kiihko olivat menossa isolle tielle päin. Kukaan ei ollut kuulevinaankaan, kun huusin niitä. Päätin ajaa autolla niiden eteen ja antaa niille sapiskaa. Hyppäsin autoon ja lähdin peruuttamaan tajuamatta ollenkaan, että joku pölvästi saattaisi olla nukkumassa auton alla. Yht´äkkiä kuuluu koiran kiljaisu ja Sani rynnistää auton nokan alta esiin. Se säntää säikähtäneenä metsään. Pysäytän auton ja kaikki kolme karkulaista tulee kotiin, mutta Sania ei kuulu ei näy. Työkaverini Anneli tulee käymään ja lähtee etsimään Sania. Hetken huhuilun jälkeen Sani suostuu tulemaan piilostaan ja vaikuttaa olevan ihan kunnossa.

Tänään olimme siis epävirallisissa agilitykisoissa Salossa. Minulla oli mukana kisaamassa Tor ja Kiihko. Turisteina pääsivät mukaan Näätä, Rocky ja Pavarotti. Alunperin suunnittelin ottavani mukaan enemmänkin kisakoiria, mutta taas tuli liian kiire. Marju toi omat koiransa aamulla minulle ja koiralauman ulkoilutus ja koirarakennuksen siivous veivät niin paljon aikaa ja voimia, että en jaksanut enää funtsia koirien autoon mahduttamista.
Torin kanssa otin hyllyn, sillä vedin sen yhdestä esteestä ohi ja se ehti hypätä sen esteen takaisin väärään suuntaan. Loppurata meni kuitenkin mallikkaasti. Hyvää treeniä:).
Kiihkon kanssa otin 0-voiton. Kiihko oli hyvä:). Sehän on älyttömän taitava ja kuuliainen koira, silloin kun sille sopii :).

Parsonmenestyksen täydensivät Lillan ja Tintin. Tuo nopea Raivon poika tuli medi ykkösissä kympillä toiseksi. Oli ilo katsella Lillanin ja Tintinin yhteistyötä. Hitsi miten nopea Lillankin on :). Lillan ja Neela tekivät myös upean radan mini ykkösissä. Harmittavasti Neela meni renkaan sivusta ja siitä hylly. Muuten rata oli täydellinen.

Stara ja Heli tekivät myöskin upean radan minimölleissä. Yksi ainoa vitonen ja sijoitus 5.s. Heli tuli toiseksi mini ykkösissä" working russeli" TaoTaon eli Tauskin kanssa.  

Kaikenkaikkiaan ihana kesäilta :).

Luigin tilassa ei suuria muutoksia. Aamulla se oli tosi levoton, mutta sen jälkeen se on nukkunut paljon. Ruoka maittaa hyvin:)