Vauvoja sanotaan joskus leikillisesti sinappitehtaiksi, kun ne kakkaavat joka aterian jälkeen... Kyllä tämä viisikkokin  sen taidon osaa:). Ja kuinka voi olla, että ne kakkaavat aitauksessaan tietysti juuri portin eteen, jossa ne sitten innokkaasti hyppien odottavat ulospääsyä. Minusta tuntuu, että se kakan haju jää pysyvästi sierainteni sisäpinnalle...
Tämä viisikko pistää haisemaan myös sanan toisessa merkityksessä. Ne ovat aikamoisen villejä, eivät todellakaan mitään prinsessoja :). Hitsi, kun tänäänkin olisi tullut hyviä videopätkiä niiden terrieritouhuista. Mutta tietysti kamera lakkasi toimimasta :(. Häntämerkkityttö on pudonnut kaksi kertaa lampeen. Se osaa uida, se on todistettu.
Joku tytöistä itki tänään. Kesti hetken, ennenkuin tajusin mistä itku tuli. Pentu oli onnistunut jäämään jumiin pajusta tehdyn ylösalaisin kääntyneen korin alle..
Yksi tytöistä lähes hirttäytyi. Kolme tyttöä leikki pikkupallolla, jossa on kiinni naru. Naru oli kietoutunut yhden pennun kaulan ympärille ja kaksi pentua veti narusta eri suuntiin.  Kun ehdin hätiin, haukkoi lähes kuristunut pentu hetken henkeään ja sitten taas menoksi. Mutta olipa yllättävän vaarallinen lelu:(.
Käveleminen kotona  on aika hankalaa, ja varsinkin, jos on kiire. Viisi ärrieriä roikkuu sukissa tai lahkeissa...
Kun ne ovat aikansa peuhanneet, sen jälkeen ne näyttävät tältä

Eilen luolatreeneissä oli taas aika monta koiraa. Näätä on koevalmis. Olemme kahdessa kokeessa varasijalla. 
Eilen Mia Laamasen agitreeneissä oli kivaa. Kiihko on taitava ja innokas, kunhan minä en masenna sitä :). Olen luullut, että Kiihko ei kestä toistoja treeneissä. Ja pyh! Minä en niitä kestä, en osaa palkata. Kyllästyn itse liian helposti motivoimaan ja palkkaamaan. Turhaudun, kun koira tekee "virheen", vaikka minä sen virheen tein:(.

Voi kun sitä osaisi olla koirille oikeudenmukainen ja kiltti. Niinhän ne ovat minua kohtaan aina!