Raivon tytär, Tupla-Täplän Raivotar aka Raisu, saavutti tänään agilityvalion arvoon vaadittavat tulokset! Onnittelut ja kiitokset Ninni ja Jarno!

 Raisu. Kuvan lähetti Jarno Venäläinen.

Raivolla on nyt 2 agililityvaliojälkeläistä ja lisää varmasti tulee, jos koirat ja ohjaajat pysyvät terveinä. Raivon poika Tintin, Raisun veli ja Pavan isä, on nopea kuin mikä... kunhan vain kontaktit saisi varmoiksi. Eilen oli Marjukin ollut näkemässä hurjaa menoa radalla, esittäjänä Raivon tytär Tilly... Niin ja Myllymäen Tuulan Emmi... koskahan Emmin näkisi radalla?
Kunnostautui Raivokin eilen saaden Järvenpäässä hyppyradalta sertin :)

Meidän Näätä kunnostautuu vain olemalla omituinen pieni koira. Välillä rakastan sitä paljon, välillä voisin nylkeä sen. Se on ainoa meidän koirista, joka lähtee seikkailemaan pihalta pois. En enää voi jättää sitä pihalle ilman valvontaa, sillä kaksi kertaa se on päässyt kotipihalle vieraan ihmisen kyydissä. Pari päivää sitten toi nuori mies sen hienolla punaisella autolla. Näätä oli kuulemma liftannut ison tien varressa :(. Tänä iltana laskin sen ulos, kun oli jo pimeää. Ja johan se oli kadonnut pihapiiristä. Kuulin metsästä kahinaa ja vähän ajan kuluttua Näätä tulee metsästä selvästikin roikottaen jotain suussaan. Oli pakko sytyttää pihavalot ja mennä taskulampulla tiiramaan sen saalista. Sillä oli kyyhkynen, joka näytti siltä niinkuin se olisi ammuttu. Ei kyllä ainakaan tänä iltana tässä lähellä?? Nyt kyyhkynen odottaa aamua ja hautaamista korkean telineen päällä.

Tässä vielä kuva Pavasta, jolle Kiihko opettaa sosiaalisia taitoja