on kahdesta pennusta kuin yhdestä- loogista , vai mitä? Huusholli on kuin hävityksen kauhistus. Sanomalehtiä, ehjiä ja silputtuja, puhtaita ja pissattuja.. Kaikki kengät täytyy olla korkealla. Miten noin pienet voivatkin ylettyä niin korkealle. Jatkuvasti on joku vaatteeni lattialla vaikka laitan ne kaappiin. Sillä aikaa kun haen kaapista jotain, on jompi kumpi heti varkaissa.
Eilen ihmettelin mitä tyttöpentu syö. Näkkileipää! Se oli käynyt salamana kaapista nappaamassa evästä, kun otin itselleni voileipää. Enkä edes huomannut mitään. Myöhemmin ihmettelin mitä tyttöpentu mussuttaa suussaan. Kuminen sormihammasharja... Se oli siepannut sen, kun hain kaapista laastaria.

Kun saan toisen pennuista houkuteltua sisään, karkaa toinen ulos. Kun toinen haluaa nukkua, toinen kiusaa sitä oikein tahallaan. Tänään olisin antanut poikapennun vaikka ilvekselle ruuaksi. Kun viihdoin viimein pääsin nukkumaan yövuoron jälkeen ja olin nukkunut tunnin, alkoi poikapentu vinkua kovalla äänellä. Se halusi ulos. Yritin pitää silmät tiukasti kiinni ja ajattelin, että kyllä se lopettaa, kun en reagoi siihen!  Eipä se mitään lopettanut. Tunnin kuuntelin sitä ja sitten heivasin molemmat pennut ja pari aikuista pihalle ja yritin vielä nukkua tunnin. Jos ei ole helppoa ihmislasten kanssa, niin ei ole helppoa koiravauvojenkaan kanssa:)

 Tässä tämän päivän vinkuintiaani, Kasimir eli Mirri eli Horst eli Bulli.