Siis meidän Kiihko nimistä koiraa:).

Kävin tänään Inkoossa lenkillä. Mukaan pääsivät mahtumisongelman takia vain Zora, Kiihko ja Tor. Kyllä Zora oli onnellinen, kun se tajusi pääsevänsä rakkaisiin kotimetsiin juoksemaan, se oli ihan vauhko:). Olin päättänyt kokeilla nyt ensi kertaa Kiihkoa ja Toria yhdessä vapaana lenkillä. Päätin, että jos ne alkaa tapella, tapelkoon mun puolesta. Minä en rupea erotuomariksi.
Otin alkumatkaksi Torin hihnaan. Tiesin, että Kiihko ei hyökkää vierelläni kulkevan koiran kimppuun. Hetken päästä laskin Torin vapaaksi. Voi sitä yletöntä riemua. Molemmat pojat paahtoivat hullun lailla. Ja koko ajan ensimmäisenä juoksi Zora, 11 v! 
Pitkän matkaa jo taivallettuamme, hyppäsi Tor ojan yli haistelemaan jotain tosi mielenkiintoista. Kiihko hyppäsi perään ja alkoi haistella samaa ruohomätästä. Sehän ei Torille sopinut. Tor aloitti melkomoisen pärräämisen. Kiihko seisoi hetken katse Torin päin yhtä jäykkänä kuin sekin, mutta sitten se vain käänsi selkänsä tuolle uhoajalle ja jatkoi haistelua. Kutsuin Torin pois ja tilanne meni ohi.
Loppulenkistä Tor antoi selvästi tilaa Kiihkolle... Ja mamma oli niin onnellinen Kiihkon fiksusta tilannehallinnasta:). Tuo poika paranee vanhetessaan, kuten viini:)

Eilen meillä oli lenkkiseurana T-T Täynnä Toivoa eli Herra Patton. Kyllä se on kaunis. Patton sai juosta sisarensa Näätän kanssa rauhassa, sillä Marju otti Mirrin viikonloppuhoitoon lauantaina. Kyllä oli helppo elämä vain yhden pennun kaa.

Pattonin kotiuduttua minä pakkasin koko lauman autoon ja menimme LÄGIn hallille harkkaamaan. Minulla oli oikeastaan harkkojen vetovuoro ja Marjun piti treenata Hirmuisen kaa. Minun onnekseni (ja varmaan ryhmäläistenkin) Marju oli niin kovassa yskässä, että ei voinut juosta. Minä siis treenasin ja Marju koulutti. Ja todella hyvän treenin "jaakotuksista" pitikin.

Pennut Näätä ja Mirri saivat hieman treenata agilitya. Lähinnä treenattiin luoksetuloa. Superlahjakas Mirri opetteli jo kontaktia:).

Zoran lapsenlapsi Neela voitti eilen agilityn minimölliluokan (Siuntiossa?) , medimölleissä Raivon poika Tintin sai radalta kympin ollen kahdeksas. Tintinillä oli taas kerran kisan paras aika! Onnea Lillan!

Raivolle ja Valon veljen tyttärelle, Hirmuisen sisarpuolelle,  Adalle on tulossa pentuja viikolla 46. Tuleekohan sieltä joku pikku-Raivo?? Sellainen olisi Marjun toiveissa.