Minä kyllä vähän vierastan tuota otsikon sanaa, mutta niin sanotaan jossain päin Suomea, kun ollaan metsästämässä/metsällä.
Me siis olimme erällä lauantaina. Olimme tekemässä riistanhoitotyötä pienpetopyynnin merkeissä. Meille sattui sopivasti ihan hyvä sääkin tuohon hommaan.
Aluksi kävimme tarkastamassa kolme latoa, joiden alla ei ollut asukkaita. Sen jälkeen menimme maapesälle, jonka lähistöllä asukkaat ovat iltaisin nähneet supeja puutarhassa ja roskisten ympärillä.
Nyt nuo supit olivat luolassa, sillä saimme koirien avulla maan alta 4 supia.
Luolakoirarodun kasvattajana olen erittäin mielissäni, että koirat pääsivät tekemään sitä työtä, mihin ne on alunperin tarkoitettu. Ja kyllä olen tyytyväinen, että ne toimivat :).
Mukana reissussa oli myös nuoria koiria, jotka saivat seurata kokeneempien työskentelyä ja jotka saivat sitten ihmetellä kuolleita supeja. Kyllä tuolla nuorisollakin oli vietit kohdallaan.
Metsästysreissun jälkeen meillä on ollut aika hiljaista ja tyytyväistä porukkaa täällä :)

WP_000069-normal.jpg

Perjantaina kävin katsomassa Ring Tail-kennelissä Samuelin ja Karan pentuja. Minusta ne olivat oikein ihania kaikki. Onneksi meille ei mahdu enempää koiria. Samalla reissulla  laitoin pennuille mikrosirut.
Tältä reissulta mukaani tuli hoitoon  englantilaispoikamme Ed, jonka sijoitusperhe on lomareissulla. On tuo Ed vaan fiksu. Se osaa tosi kauniisti näyttää Pavalle, että se ei halua haastaa riitaa ja että se on Pavan alapuolella. Ormin kanssa Ed on mennyt aina hyvin. Tänään tapahtui kyllä outo juttu. Stara, jonka pitäisi synnyttää nyt alkavalla viikolla, tuli minulle tänään. Stara oli pihalla Ormin kanssa. Laskin sitten vielä Edin joukon jatkoksi. Ed meni innoissaan-liian innoissaan haistelemaan Staraa, joka sitten ajoi rähähtämällä Edin pois. Ed ei kuitenkaan niin helpolla luovuttanut, vaan rupesi flirttailemaan Staralle. Stara ei ehtinyt sanoa puolta sanaa, kun Orm juoksi hurjaa vauhtia ajamaan Edin pois ja jäi sen jälkeen seisomaan Staran vierelle ikäänkuin joku Prinssi Urhea! Outo heppu tuo Orm :O!