nimittäin kolmen kuukauden piina mejä-kokeen valmistelun kanssa. Ei se toki kaikki piinaa ollut, sillä minähän rakastan metsässä rämpimistä, ja tietenkin koirien kanssa.
Koe oli viikonloppuna ja mielestäni kaikki meni hyvin. Toki huomasimme tyttäreni Marjun kanssa asioita, joita täytyy tehdä paremmin tai toisella tavalla seuraavaa koetta valmistellessa. Mutta yhtäkaikki, hyviä tuloksia tuli sekä meille, että muille.
Meidän Orm The Bordercollie sai toisen voittajaluokan ykköstuloksen. On se vaan hyvä koira!
Pavalle tuli jäljellä 1 hukka, sillä peuran tuoreet jäljet veivät voiton verijäljestä, mutta VOI 2, oli kuitenkin hieno asia ekassa voittajaluokan kokeessa.

Parsonien mejä-mestaruus meni Satu Pihlajamäelle ja Poppanalle. Poppana on kasvattieni  Liisan ja Nixonin tytär! :)
Toiseksi mestaruuskokeessa tuli Heta, joka on edellisen pentueeni äidin, Rincan, äiti. Hetasta tuli nyt sitten jälkivalio! Onnittelut Teijalle :)!
Kolmanneksi tuli Satu Pihlajamäen ja trimmaaja-Saaran ja minun omistama Greta.
Ei siis kovin huonosti mennyt:)

Tässä kuva Hetasta pokaalien kanssa. Heta oli vähän nolo, kun piti istua pöydällä.

Heta_JVA13-normal.jpg

Hassua, nyt kun koe on ohi, on tosi vaikea ymmärtää, että ei enää ole pakko lähteä metsään...

Pennut kasvavat, kai.. Ne on kyllä maasta mättään kokoisia. Vaikuttaa, että isäkoira jättää pientä kokoa, eli juuri sitä, mitä olen halunnut. Nyt ne vaan tuntuu hurjan pieniltä. Mutta ei pieni koko vauhtia hidasta, päinvastoin. Ne on kyllä ihania. Pitää ryhdistäytyä ja ottaa niistä kuvia. Pennut ovat jo olleet ulkona parina päivänä ja ne totuttelevat syömään muutakin kuin tissiä.

Minulla oli hoidossa Lolan poika Simo ja saman perheen 6 kk vanha karjakoiran ja bordecollien sekoitus. Simo on valloittava nuori mies ja kaverinsa Fani on energinen ja hauska koira. Fani etsii harrastavaa kotia, tai kotia, jossa se saisi tehdä paimennustyötä. Jos kiinnostuit, ota minuun yhteyttä.

Näätä kasvattaa mahaansa. Pelkään, että siellä on pentuja enemmän kuin se 4-5 minkä näin ultrassa. Näätä nim. alkaa olla jo nyt aika pulska ja aikaa on vielä jäljellä melkein 3 viikkoa.
Muuten, Näätän isä palasi näyttelyrintamalle puolentoista vuoden tauon jälkeen ja se valittiin  heti koko näyttelyn kaikkein kauneimmaksi koiraksi :).

Tässä kuva Rincan ja Mirrin pojasta, Voitosta. Voiton, Valon, Viljon ja Voltin isästä tuli pari viikkoa sitten Suomen Muotovalio!

rincan%20pennut_voitto-normal.jpg