eli kevätmyrsky, joka tänään on riehunut ja putsannut puita vanhoista oksista, kuivista neulasista jne. kertoo sen, että tästä seitsemän viikon päästä alkaa kesä:).

Minä kyllä mieluummin pitäisin lumen:/. Pitäisin lumen siitäkin huolimatta, että loukun tarkastusreissulla ajoin ojaan ja sain odottaa aika kauan apujoukkoja, että pääsin kotiin. Sulaan maahan ei jää silmin nähtäviä jälkiä karkulaisista. Viime viikon perjantaina viritimme loukun alueelle, jossa koirien jälkiä on viimeksi nähty. Sunnuntaiaamuna näin isot koiran jäljet. Maanataiaamuna näin isot koiran jäljet ja kahdet pienet koiran jäljet samalla alueella. Olisivatko karkulaiset lyöttäytyneet yhteen 2 vuotta sitten kadonneen schäferin kanssa? Schäferistä on joku aika sitten riistakamerahavainto :O!  Sen jälkeen ei taas ole jälkiä näkynyt, vaikka kylvin alueelle ison määrän juoksunartun virtsaa. Riistakameraan saimme kuvan supista ja pakettiautosta. Loukun lähellekään ei ole menty. Olisi nyt edes se supi painunut sinne loukkuun..
Zoran tyttärenpoika Jykä sai sunnuntaina saaliiksi 3 supia. Aika poika:).

Saaran ja minun yhteisomistuksessa olevan Hatin äiti, Kylini Mithymist, sai sunnuntaina vikan sertinsä ja on nyt Englannin ja Irlannin valio:).

Eilen saimme vieraaksi Jennin ja tyttärensä Liivian, 6kk,  sekä koirat Iitan ja Presson. Presso olisi niin mielellään leikkinyt sisarensa Näätän kanssa, mutta Näätä ei kovasti perustanut villistä veljestään. Iita muistuttaa Zoraa aivan hirveästi, vaikka väritys onkin erilainen.

Tänään oli kanssamme lenkillä (ja myös auttamassa minua ojasta, kiitos hänelle!) Tarutuuli koiriensa Artun ja Blankan kanssa. Blanka on siis Mikeyn ja Olivian tytär, 5 kk. Kyllä sai neiti peuhata Pavan ja vähän Rokinkin kanssa. Arttu pääsi sitten lenkille Näätän kanssa.

Marju toi minulle tänään koiransa hoitoon. Hän kertoi, että Raivo meinasi kuolla. Marju antoi koirille ruuan ja yht´äkkiä Raivo makasi aivan liikkumatta kylkiasennossa keskellä keittiön lattiaa. Marju sai kaivettua Raivon kurkusta lihaköntin, johon tuo ahne koiruus oli tukehtua. Eipä tuo episodi kovasti koiruutta järkyttänyt. Heti toinnuttuaan se jatkoi ahmimista:o.

Ai niin! Olisiko kenelläkään tilaa pienelle parsontytölle/ tytöille? Tytöt tulevat jenkeistä ja ovat Ridley-Heliwar-sukuisia niinkuin Raivo ja Kiihkokin.  Toinen on 7kk ja toinen 4kk. Tulevat noin kuukauden kuluttua.


Riistakameran kuva supista.