Maanantaina kävin siruttamassa lapinkoirapentueen. Ihania karvapalleroita. Pitäisiköhän hankkia oma sellainen?
Maanantai-iltana kävi Staran perhe katsomassa pentuja. Kyllä tekee hyvää meidän aikuisille koirillekin reippaiden lasten vierailut:).

Tiistaina kävin hakemassa metsästysmajalta pari laatikkoa peuran luita ja lihanrutaleita. Sieltä menin koirien kanssa suoraan agilitytreeneihin.
Kiihko on ontunut kolme viikkoa. Maanantaina oli ensimmäinen ontumaton päivä. En vielä uskaltanut treenata sen kanssa, joten Näätä pääsi opiskelemaan agilityn alkeita. Se on kyllä melkoisen mukava typy. Se oli hallissa kuin kotonaan ja teki suurella palolla vaaditut harjoitukset:). Onneksi en myynyt sitä:).

Agilitytreeneistä ajoin kovalla kiireellä kotiin viemään lihat ja pissattamaan kotona olevat koirat. Sitten käänsin auton nokan kohti luolatreenejä. Matkalla hain kyytiin vielä Mikeyn.
Todennäköisesti tämän syksyn viimeiset treenit sujuivat kaikkien osalta hyvin. Aikaa vierähti siellä sen verran, että olin kotona vasta klo 22.

Kun koirat oli hoidettu ja hiukan itseäkin oli ravittu, aloin selvitellä peuralaatikoiden sisältöä. Klo olikin jo taas 2.30 ennenkuin sain suurimman osan saaliista pilkottua ja pussitettua. 

Eilen olin Kiihkon ja Rockyn kanssa osteopaatilla. Kiihko oli ontumisen takia aika lailla toispuoleinen. On se vaan ihana poika. Osteopaatin käsittely on sen mielestä ihan kivaa:).
Rocy, jonka  ristiselkä on aivan juntturassa (kukas käskee hyppiä aitaa pitkin ponk, ponk, ponk, ponk), oli hieman hankalampi  asiakas kuin Kiihko. Mutta kyllä sekin tosi kiitettävästi salli itseään käsiteltävän.

Nyt olisi muuten kaikki hyvin, mutta pojat on aikalailla sekaisin Hirmuisen juoksun hajuista. Rocky juoksee ympäri pihaa ja itkee. Kiihko ei ole syönyt kahteen päivään. Pava ei itke ja syö kuin hevonen. Poika 8kk ei ihan vielä ymmärrä isojen "veljien" kotkotuksia.