Hirmuisen ja Twisterin juoksu alkoi vajaa kaksi viikkoa sitten. Kaikki meni odotettua helpommin eiliseen päivään asti. Eilen vasta alkoivat Rocky ja Pava oireilla juoksua vinkumalla ja syömättömyydellä. Ovathan ne jo toki monta päivää juosseet pihalla hullun lailla haistelemassa ja maistelemassa tyttöjen pissoja.
On kuin porttolassa asuisi, sillä tytöt astuvat toisiaan. Näätä, jolla ei nyt ole juoksua, astuu Twisteriä, Hirmukin astuu Twisteriä - ja pikkuinen poikapentu ,12 viikkoa, astuu Hirmuista.
Marjun pojatkin olivat luonani eiliseen asti ja käyttäytyivät ihan hyvin, vaikka ne asuivat hoitolassa hoitokoirien Olivian ja Vinkun kanssa, joilla molemmilla alkoi juoksu viikko sitten keskiviikkona. Olivia ja Vinku kotiutuivat jo sunnuntaina, ennenkuin niiden hehkeimmät päivät olivat käsillä.

En ole kovasti ehtinyt edes lenkkeillä koirien kanssa, koska tekemistä tuntuu piisaavan ilmankin. Vihdoin viimein alkaa aitaprojekti olla loppusuoralla, kiitos Saaran ja niiden lukuisien ystävien, jotka ovat tukeneet ja auttaneet minua tässä projektissa.Ja aita tulee todella tarpeeseen, sillä Twister karkaa vähän väliä juoksentelemaan isolle tielle päin.
Yhtenä päivänä, kun otin sitä pois tarhasta, se livahti taas karkuteille. Kylläpä sen ilme oli näkemisen arvoinen, kun se oli juoksemassa pihatietäni poispäin ja  sitä vastaan tulikin ystäväni Anneli autollaan. Pikkutyttö juoksi takaisin pihalle että hippulat vinkui :).

Lolan pojatkin sitten saivat omat kodit:). Simo muutti Sammattiin Kirsin ja perheensä iloksi (?) :). On kuulemma aikamoisen villi kakara. Toinen poika, Laru, lähtee vasta marras-joulukuun vaihteessa. Kävimme tänään rokotuttamassa pojat. Kumpikaan ei edes huomannut rokotuspiikkiä. Sisko Mila oli myös käynyt tänään rokotuksella ja oli ollut oikein reipas. No varmasti oli, pojathan olivat ihan kesyjä Milaan verrattuna :).

Parsonit on kyllä ihania. Nauroin katketakseni, kun Jokisen Kaarina kertoi jo edesmenneestä koirastaan Bärrestä. Bärrellä oli oma boksi. Yhtenä päivänä joku Kaarinan tyttökoirista oli mennyt nukkumaan Bärren boksiin. Bärre työnsi päänsä boksiin sisälle, tarttui nukkuvaa tyttöä niskasta kiinni ja veti tytön boksista ulos. Sitten se hyvin tyytyväisenä meni itse boksiinsa nukkumaan. Että sellainen tapaus:).