Nuo sanat kuvaavat hyvin tunnelmaani tänä Pääsiäisenä. On niin lohduton olo karkulaisten takia. Niistä ei ole mitään akuuttia havaintoa. Joka päivä käyn kuitenkin 4 loukkua tarkistamassa. Tänään illalla kahdeksan jälkeen istuin grillaamassa jauhelihapihvejä alueella, jossa ne viimeksi on nähty. Katselin kiikareilla lähialueita ja en nähnyt muuta mielenkiintoista kuin laulujoutsenpariskunnan.

Torstaina tuli minulle hoitoon Olivian ja Mikeyn tytär Blanka, 7kk. Blanka on alkanut haastaa riitaa perheen 6-vuotiaan parsonuroksen kanssa. Blankan täälläolo antaa perheelle ja koirille vähän hengähdys- ja miettimisaikaa. Meillä pojat ovat kovasti ihastuneita Blankaan. Rocky juoksuttaa Blankaa ympäri pihaa ja Pava taas harrastaa sen kanssa sylipainia. Ainakaan vielä Blanka ei ole haastanut minun eikä Marjun koiria. Katsotaan mitä tuleman pitää, sillä koiratkin osaavat olla vieraskoreita.
Blanka on joutunut myöskin olemaan karkulaisten  etsinnässä mukana istumassa pitkiä aikoja auton kyydissä. Onpa se saanut myös tutustua loukusta löytyneeseen supiin. Supi oli sen mielestä aika outo otus, vähän pelottava, mutta kiinnostava.

Lauantaina piti tulla USA:sta Raivon, Kiihkon ja Rockyn kasvattaja tänne kyläilemään. Kyläilyn pääasiallinen tarkoitus oli , että hän olisi tuonut jenkeistä kahdelle kasvattajalle aikuisen uroksen ja minulle yhden narttupennun. Matka meni kuitenkin mönkään, sillä pennun eläinlääkärintodistuksesta puuttui ell. allekirjoitus ja sitä ei ehditty saada enää ennen aiottua matkaa. Matka siis siirtyi hamaan tulevaisuuteen. Ensin harmitti, mutta nyt olen onnellinen näistä vapaapäivistä.

Raivosta tuli mieleen eiliset agilitykisat Helsingissä. Raivon tyttäret Maisa ja Raisu olivat molemmat palkintopallilla, Maisa oli toinen ja Raisu kolmas. Hetan tytär Rincacin teki hienoja ratoja saaden yhdestä kisasta nollan ja sijoitus 10 parhaan joukossa. Hienoja koiria ja hyviä ohjaajia:). Kisassa oli koirakoita yli 50!

Tässä Lasse Janssonin lähettämä kuva Blankan sisaresta Vinkusta, joka ei ainakaan ole roturasisti:)