Olen uskovainen. Uskon Jumalaan. Uskon kohtaloon. Olen taikauskoinen. Uskon, että asioilla on tapana järjestyä.

Kiitos Janssonin Lasselle, että sain liisata pennutusta varten hänen koiransa of Old Burford Okay Olivian. Olivia on Luigin tyttärentytär. Nyt kun Luigi sairastui vakavasti, en voi muuta ajatella, kuin että tässä on jonkinlaisesta johdatuksesta kyse. Vaikka Luigia ei enää kohta ole, saan Olivian kautta Luigin  sukua  jatkettua. Luigin suku on vanhaa englantilaista sukulinjaa, joka menee hyvin lähelle pastori Russellin kantakoiria. 
Luigi on linssiluksaation kantaja, mutta onnekseni Olivia on geenitestattu terveeksi ja myös silmätarkastuksessa hiljattain terveeksi todettu.
Olivian emän emä on myöskin vanhoja englantilaisia sukulinjoja, joita täällä Suomessa ei paljoakaan ole.

Olivian sulhaseksi valitsin jenkkituontini Somerset Making Mischief´in eli Mikeyn. Koirat muistuttavat ulkonäöllisesti kovasti toisiaan. Mikey on pieni uros, 34 cm. Sillä on erinomainen turkki, täydet hampaat, hyvät kulmaukset, suloinen luonne. Mikey on käynyt kaksi kertaa luolatreeneissä ja oli kovasti lupaava. Mikeyn suku on Ridley-Heliwar-Glenholm-sukuja. Mikeyn isänisä on minulta jenkkeihin muuttanut Capu, joka on Zoran poika (Toni Koutun Pennyn veli :p) . Mikeyn silmät ja polvet ok. Geenitestattu linssiluksaation osalta terveeksi.

Nyt ei varmaankaan ole paras mahdollinen aika pentuetta teettää, sillä pentuja on paljon myytävänä, mutta Olivian ikä, 6v, ja ensisynnyttäjä, ei antanut aikaa enää siirtää tätä. Olivia on vahvasti tiine ja pentujen odotetaan syntyvän viikolla 36 .

Tässä nuoripari viettämässä" honeymoonia" kovin kuumana heinäkuun alun päivänä