Hullua. Raivo on ollut meillä kohta yhdeksän vuotta ja nyt vasta olen siihen oikein tykästynyt, ellen suorastaan rakastunut:). Marjun Hirmuisella on juoksu. Otin mieluummin tänne Marjun kolme urosta kuin yhden juoksuisen nartun. Viisi urosta ja mun kaksi narttua menee oikein hyvin.
Raivo ei ole koskaan ollut luonani näin pitkää aikaa yhtäjaksoisesti. Raivo on ihana ja helppo. Se tulee toimeen kaikkien poikien kanssa. Kukaan ei isottele sille. Pikkupojat Arvo ja Pava mielistelevät sitä kaikin keinoin. Rocky, joka yrittää isotella muille, ulkoilee Raivon kanssa ja väistää Raivoa. Orm ja Raivo välillä leikisti jahtaavat toisiaan takaa. Raivo oli myös nyt karkuteillä olevan Kiihkon yläpuolella. Ja Kiihko oli kuitenkin paljon isompi ja vahvempi.
Raivo on sisällä täysin huomaamaton. Ja lenkillä se voi olla aina vapaana, sillä se tulee heti kutsusta luokse. Omaan häkkiin sisällä ja autossa se menee kun nätisti pyytää sitä menemään. Tapamurisija se vähän on, mutta haitanneko se mitään, sillä ketään se ei pure, se on saletti.
Tapamurisija meillä tarkoittaa sitä, että jos Raivon nostaa syliin, se murisee. Jos se on sylissä ja joku tulee viereen, se murisee. Jos se olisi joku muu koira, se voisi tuntua ikävältä ja poiskitkettävältä, mutta kun se on Raivo, se saa tehdä sitä. Yritimme aluksi saada tapaa pois hyvällä ja pahalla, mutta ei siitä mitään tullut. Muriskoon. Luotamme silti siihen täydellisesti.

Raivolla on myös hyviä jälkeläisiä. Tuorein agiliitäjä on Adan ja Raivon poika, Arvon ja Ebban veli Topi, joka korkkasi eilen agilityuransa ja otti heti 2 nollavoittoa:). Onnittelut Mari:)! Ja Arvo-parka ei osaa vielä oikeastaan mitään. Arvo osaa olla kyllä suloinen:)

Niin- ja Arvo osaa myös olla luova:

 Arvo ei tykännyt muovisesta ruokakupista.

 Arvo löysi kadoksissa olleen handsfreeni ennen minua:(

Eilen oli mahdollisesti kevään viimeiset luolatreenit. Paikalla oli porukkaa enemmän kuin aikaisemmin. Harjoittelu on tuottanut tulosta. Pikkuhiljaa kokeeseen alkavat olla valmiina Abby, Greta, Mikey ja Rocky. Tintinin ja Neelan lapset toimivat hyvin. Ellen oli eilen ihan huippu:). Patton ja Presso treenasivat A-koetta varten. Kaivaminen sujuu vauhdilla, hiekka vain pöllysi.